Lees hier het antwoord

Op veel voorkomende vragen

0186 604092

Veelgestelde vragen

 

Als u kinderen bij zich heeft, dient u zelf te zorgen voor een passend kinderzitje of stoelverhoger. Als u een airporttaxi boekt, nemen wij het zitje of de stoelverhoger graag voor u in bewaring tijdens uw reis.

Op onze pagina ‘airporttaxi reserveren‘ kunt u kiezen tussen direct reserveren of een offerte aanvragen voor Airport taxiritten. Voor alle overige ritten en diensten kunt u mailen naar info@taxibinnenmaas.nl.

Als u online een airport taxirit boekt, kan dat tot twee dagen van tevoren. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding ter informatie. Daarna ontvangt u binnen een dag de definitieve bevestiging van uw reservering. Als u binnen 48 uur een taxi wilt boeken, kunt u beter even bellen.

Taxitarieven zijn wettelijk vastgesteld. Ze bestaan uit een starttarief, een prijs per gereden kilometer en een prijs voor de duur van de rit. Na de taxirit geven we u een geprinte bon. Daarop staat hoe de ritprijs is opgebouwd, door welke taxiondernemer u bent vervoerd en waar u terecht kunt met eventuele klachten. Meer informatie over de landelijke taxitarieven kunt u lezen op rijksoverheid.nl/taxi.

Jazeker! Wij geven Zorgwaard Pluspashouders tot 70 jaar 10% korting, en pashouders vanaf 70 jaar 20% korting op de meterprijs.

U kunt bij ons gebruik maken van de vroegboekkorting. Als u meer dan 48 uur van tevoren boekt, geven wij een vroegboekkorting. We spreken een vast tarief voor de rit af, dat tot 10 % goedkoper kan zijn dan het metertarief. Om dit te laten zien laten wij de taximeter ook meelopen tijdens de rit. Reserveer meteen telefonisch of online.

Bel ons gewoon even, we denken graag mee: 0186-604092.

Al onze chauffeurs beschikken over KIWA chauffeurskaarten en taxi vakdiploma’s.

Behalve de chauffeur is er in onze auto’s plaats voor drie inzittenden, waaronder baby’s en kinderen. In onze busjes is plek voor maximaal 7 passagiers. Het kan gebeuren dat u een taxi bestelt voor 2 personen en dat er een busje komt voorrijden. In dat geval berekenen we natuurlijk het normale taxitarief. Als u een kind bij zich heeft, dient u indien van toepassing, zelf een passend kinderzitje of stoelverhoger mee te nemen. Als u een airporttaxi boekt, nemen wij het zitje of stoeltje voor u in bewaring tijdens uw reis.

Wij zijn verzekerd volgens de eisen van het Taxikeurmerk. Dus zo lang u in onze taxi zit, bent u ook verzekerd. Buiten de auto’s zijn uw eigen verzekeringen van kracht.

Honden zijn bij ons toegestaan, of het nu om hulphonden gaat of niet.

We kunnen uw rollator of rolstoel ingeklapt of opgevouwen voor u meenemen. Onze chauffeur helpt u hier natuurlijk bij.

Als u telefonisch een directe rit bestelt, zijn wij overdag binnen 20 tot 40 minuten ter plaatse, binnen de Hoeksche Waard, Willemstad of Barendrecht, afhankelijk van de verkeersdrukte en locatie. Dus als u ons even belt wanneer u aan uw laatste drankje bestelt, kunt u waarschijnlijk zó instappen. Op avonden, in weekenden en op feestdagen rijden wij alleen op reservering.